“The Key to Digital Identities”

Het is onze passie om uw ambities op het gebied van Business en Identity and Access Management (IAM) te realiseren. Door de toenemende aandacht rondom beheersing, risico en compliance, groeit het bewustzijn voor het belang van IAM. In veel organisaties is IAM momenteel onvoldoende georganiseerd vanwege een gebrek aan kennis en middelen. De bedrijfsadviseurs van SonicBee helpen u om op basis van uw specifieke behoeften de beste combinatie van IAM-oplossingen te activeren. We hebben een business aanpak, zodat implementaties slagen en in de praktijk aansluiten op de wensen van de gebruiker.

Hoe wij u kunnen helpen

SonicBee is product- en leveranciersonafhankelijk en is onderscheidend door altijd de bedrijfsambities en omgeving als startpunt te nemen in onze oplossingen en dienstverlening.

We helpen u met het creëren van een IAM visie en roadmap. Rekening houdend met de strategie van uw organisatie en bedrijfsspecifieke risico’s, beveiliging en regelgeving.

We helpen u met het opstellen van business requirements, een goede doelarchitectuur en het opzetten van een (verbeter)programma.

Wij helpen u om uw implementatie succesvol af te ronden en u in controle te krijgen.

IAM for business growth

Waar doorgaans Cybersecurity zich eenzijdig richt op de bescherming van de informatie-omgeving, kijken wij naar de mogelijkheden die een goede inrichting van digitale identiteiten en toegang tot de informatie-omgeving kan bieden. Zo reagereert u sneller op kansen en krijgt u toegang tot de ‘data-driven’ wereld. Uiteraard zorgen we er voor dat de security als noodzakelijke hygiënefactor perfect in orde is.

Wat u met ons kunt bereiken:

  • Bepaal uw kansen en maak een plan van aanpak voor IAM
  • Selecteer de beste IAM-partners, specifiek voor uw situatie
  • Creëer een solide informatiearchitectuur
  • Herstel vastgelopen implementatieprocessen
  • Stel zakelijke- en gebruikers-requirements op
  • Voer succesvol volledige implementaties uit, van a-z
  • Krijg ondersteuning bij wijzigingen / uitbreiding in een bestaande IAM-omgeving

We hebben ervaring met alle gangbare merken, maar zijn vooral goed in SailPoint, Gluu, Microfocus, One identity en Nexis, naast ons unieke managed services portfolio.

Hoe gebruiksvriendelijk en veilig is digitale toegang bij uw bedrijf geregeld?

Wij denken graag met u mee.

Maak een afspraak
Hoe we werken

Onze oplossingen

Managed Service

Advies & implementatie

Training & workshops

office