AMA-sessie Identity Management Day 2021

Vandaag is de eerste Identity Management Day. En het organisatie commité, geleid door Identity Defined Security Alliance legt de missie van deze dag als volgt uit: 

“Identity Management Day is bedoeld om te informeren over de gevaren van het onjuist beheren en beveiligen van digitale identiteiten door bewustwording te creëren, best practices te delen en gebruik te maken van de ondersteuning van leveranciers op het gebied van identiteitsbeveiliging. Er zijn veel manieren om als consument, professional of organisatie deel te nemen.” 

Als SonicBee willen we organisaties in staat stellen om op een slimme en veilige manier digitaal samen te werken. Als lid van IDPro, ondersteunen we die missie actief. Op dinsdag 13 april, hosten we een AMA-sessie (“Ask Me Anything”) op LinkedIn. Stel ons gewoon een vraag over identiteitsbeheer of toegangscontrole, en we zullen proberen deze te beantwoorden. Kleine disclaimer: aangezien we een product- en leverancieronafhankelijk adviesbureau zijn, zijn we van mening dat productgerelateerde vragen niet aan ons zijn om te beantwoorden.

Onze experts zullen proberen om de vragen te beantwoorden zowel vanuit bedrijfskundig- als technische perspectief die verband houden met IAM. Dus alle vragen met betrekking tot visie, strategie, governance, IAM-processen en implementatie, architectuur, RBAC, PAM, Zero Trust, Federation, bewustwording, training, programma- en projectmanagement, best practices en noem maar op, zijn welkom!

We verwelkomen je graag in de AMA en delen de vragen en antwoorden na de sessie op onze website.

#IDSA #NCSA #IDMgmtDay #BeIdentitySmart #IAM #IDPro

Over SonicBee

SonicBee is hét Identity and Access management (IAM) bedrijf dat innovatieve en intelligente management services en business consultancy biedt, waardoor bedrijven slimmer, sneller en veiliger worden. Wij zorgen ervoor dat alles en iedereen binnen uw omgeving op een veilige, compliant en slimme manier toegang heeft tot informatie.

We dagen de bestaande markt uit door op een nieuwe manier naar identiteiten en data te kijken. SonicBee biedt intelligente toegangsoplossingen, advies en implementaties, gericht op het vergroten van de cybersecurity van onze samenleving en het creëren van bedrijfswaarde.