MANAGED SERVICE

HIGA-aaS

Combineer identiteitsbronnen en verrijk uw controle op identiteiten.

Een slimme manier om identiteitsgegevens te combineren en te verrijken

HIGA is een exclusieve oplossing die bij uitstek geschikt is om een gecentraliseerde database met identiteitsrolstructuren op te zetten. Het stelt u in staat de toegangscontrole tot identiteiten te beheren door de gegevens te koppelen aan een IAM-softwaresysteem. Zo kunnen bijvoorbeeld HR-gegevens uit de ene bron worden verrijkt en samen met andere gegevensbronnen worden geleverd aan een IAM-systeem zoals SailPoint, SynerBee of Saviynt dankzij HIGA-aaS.

Het combineren en uitbreiden van identiteitsregistraties is niet beperkt tot HR-registraties. Ook identiteitsgegevens van externe gebruikers zoals partners en klanten, en niet-menselijke registraties zoals IoT-apparaten kunnen eenvoudig worden verrijkt. Dit is volledig in lijn met SonicBee’s visie van slimme en veilige datatoegang voor gebruikers om samen te werken in digitale ecosystemen.

De kracht van HIGA-aaS

Maak een snelle combinatie van verschillende identiteitsbronnen. In sommige situaties kan dit zeer nuttig zijn en kunt u veel vertraging besparen bij complexe IAM-projecten.

Denk bijvoorbeeld aan de situatie na een fusie of overname, een veranderend applicatielandschap of een nieuwe samenwerking tussen partijen waarbij centrale access provisioning gewenst is.

Door te zorgen voor een goede tijdelijke oplossing kunt u stapsgewijs en weloverwogen toegroeien naar de nieuwe situatie.

Maak snel en handig gebruik van extra mogelijkheden voor één gecentraliseerd identiteiten bronsysteem door HIGA te koppelen aan uw IDM systeem zoals Oracle of Forge Rock.

Veel IDM systemen missen Identity Governance Administration functionaliteiten. Ze bieden bijvoorbeeld niet de mogelijkheid tot meervoudige registraties waar gebruikers bijvoorbeeld meerdere rollen hebben.

Door data te verrijken en te integreren met uw bestaande IDM-systeem lost u dit probleem op en verhoogt u tevens de waarde van uw huidige IDM.

Indien u op dit moment nog niet beschikt over een Identity Management systeem, kunt u ook overwegen HIGA in te zetten. De HIGA IDM filosofie is om modulaire functies te gebruiken, waaruit u een op maat gemaakte IDM oplossing kunt samenstellen, afgestemd op uw behoeften.

HIGAaaS voorziet in de IDM rol, combineert HIGA connectiviteitsmogelijkheden met een minimalistisch IDM ontwerp.

SonicBee vertrouwt op HIGA van Haidion als het ontbrekende stukje van de puzzel op het gebied van Identity Control

HIGA-aaS past in SonicBee’s portfolio van intelligente en praktische oplossingen om IAM naar een hoger niveau te tillen. De dienst is ontwikkeld door de zeer kundige IAM-experts van Haidion in Finland, een partner die we al lang kennen en waar we het volste vertrouwen in hebben. SonicBee is wereldwijd de exclusieve partner van Haidion die HIGA-aaS als een flexibele cloud service aan klanten aanbiedt.

Meer informatie over deze samenwerking en oplossing volgt eind 2022.
Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief hieronder.

Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen?

Blijf op de hoogte!

Contact
Schrijf in voor de nieuwsbrief

De SonicBee Managed Services

office