Hoe BI en IAM met elkaar verweven zijn voor data-gedreven wendbaarheid

BI en IAM zijn met elkaar verweven. SonicBee investeert in het samenbrengen van deze domeinen. Het goed organiseren van digitale identiteiten is een must voor alle bedrijven met datagedreven ambities.

Deze identiteiten zijn verbonden in de kern van alle bedrijfsprocessen en geassocieerd met mensen en dingen die hierbinnen continu veranderingen aanbrengen. De keuzes met betrekking tot de vormgeving van deze identiteiten hebben dan ook directe gevolgen voor het innovatievermogen en de wendbaarheid van uw bedrijf. Er is een toenemende behoefte om inzichten te creëren uit ongebruikte data en embedded business intelligence-oplossingen. Digitalisering, cloud gebruik, meer IoT-apparaten en de behoefte aan dynamische interacties resulteren in een toename van de hoeveelheid data. Dit zorgt voor een groeiende behoefte aan beter overzicht in de vorm van datavisualisaties zoals dashboards.

Nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) bieden kansen voor geoptimaliseerde processen en nieuwe mogelijkheden. We zijn ervan overtuigd dat Identity and Access Management (IAM) en Business Intelligence (BI) zullen / moeten samensmelten met als resultaat een nieuwe benadering van identiteiten en data. SonicBee is een pionier door IAM- en BI-principes te combineren bij het ontwikkelen van haar product-dienstverlening.

Hoe gebruiksvriendelijk en veilig is digitale toegang bij uw bedrijf geregeld?

Wij denken graag met u mee.

De SonicBee diensten

Advisory Services

Managed Services

Training & workshops

office