OVER ONS

Kwaliteit

Innovatie en kwaliteit gaan hand in hand
SonicBee Check

Practice what you preach

SonicBee staat voor kwaliteit. Wij leveren diensten van hoge kwaliteit aan onze klanten. Ons portfolio is gebouwd op best practices en de aanpak is gestandaardiseerd. Zo hebben wij al tientallen klanten geholpen met bijvoorbeeld het in kaart brengen van de huidige IAM situatie en de gewenste toekomstige situatie. Pragmatisch, nuttig, professioneel en kwalitatief.

Dat is belangrijk, maar daarom is het nog belangrijker dat we het zelf ook goed hebben. Daarom besteden we veel aandacht aan onze interne bedrijfsprocessen, de omgang met data en interne opleidingsprogramma’s. Zo bewaken we een constante hoge kwaliteit. Onze ISO-certificering is daar een goed bewijs van.

ISO 27001 gecertificeerd

SonicBee is ISO 27001 gecertificeerd; de kwaliteitsnorm op het gebied van informatiebeveiliging. Dit betekent dat het management systeem dat ten grondslag ligt aan onze Advisory als Managed services, zoals SynerBee en NEXIS4-aaS, voldoet aan de ISO-normen.

Wij bieden onze klanten de hoogste mate van zekerheid dat hun informatie beschermd is terwijl ze met ons samenwerken. Het behouden van onze certificering betekent ook dat onze processen en gegevenscontroles regelmatig en onafhankelijk worden ge-audit.

Naast het feit dat SonicBee gecertificeerd is, is het vermeldenswaardig dat SonicBee gecertificeerd is als “virtuele organisatie”. Dit is een heel moderne manier van werken, ook heel nieuw voor auditors, en vermindert bepaalde risico’s. Wij zijn dus niet alleen innovatief in onze adviezen en oplossingen, maar ook op het gebied van informatiebeveiliging in onze eigen bedrijfsvoering.

SonicBee

Onze missie

“Organisaties in staat stellen om op een slimme en veilige manier samen te werken
en optimale interoperabiliteit te creëren”

Kwaliteit & ontwikkeling

Bij de ontwikkeling van het Intelligent Access platform houden we vast aan bewezen principes.

Wilt u ook samenwerken?

Neem gerust contact met ons op.

Maak een afspraak
Hoe we werken

De SonicBee diensten

Advisory Services

Managed Services

Training & workshops

office