Met trots presenteren we onze IAM trainingen!

Wie mag wat en waarom is dat? Dat is de kernvraag van informatiebeveiliging die centraal staat in het vakgebied Identity & Access Management (IAM). Die vraag leeft bij vrijwel elke organisatie en volgens SonicBee zou elke organisatie expliciet aandacht moeten besteden aan dat onderwerp. Daarom introduceren we vandaag onze IAM trainingen.

Kennis delen

Wij kunnen helaas niet iedereen helpen om die vraag zelf te beantwoorden. Vandaar dat in onze missie het delen van kennis een belangrijke waarde is. Om die reden delen wij onze uitgebreide kennis niet alleen met onze klanten, maar delen we kennis via bijdragen aan de ontwikkeling van het vakgebied binnen IDPro en IDNext, maar ook via allerhande publicaties, blogs, presentaties en trainingen.

Een actueel aanbod gebaseerd op jaren ervaring

Al meer dan 10 jaar biedt André Koot als dé expert een vierdaagse training Identity Management & Access Control. Nu is deze kennisoverdracht niet meer afhankelijk van André alleen. SonicBee heeft de training en het gedachtegoed van André als uitgangspunt genomen om het aanbod verder te actualiseren en professionaliseren. Het trainingsaanbod is verder uitgebreid met naast de vierdaagse Expert Training een Introductie training van een dagdeel en een twee-daagse Advanced training.

De verschillende trainingen bieden we aan als incompany traininigen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om medewerkers snel inzicht in de materie te geven zowel op beginners als gevorderde niveau. Om er daarnaast voor te zorgen dat ook individueel geïnteresseerde een trainingsprogramma kunnen volgen werken we samen met onze hoogwaardige partner IMF-academy.

IAM; een business vraagstuk

In onze trainingen worden vanzelfsprekend de basisbeginselen van identiteit en toegang behandeld. Maar naar keus bespreken we ook geavanceerde moderne en toekomstige ontwikkelingen op het vakgebied. Onze trainingen zijn onderscheidend doordat wij in beginsel geen product- of ICT-georiënteerde trainingen geven, maar ons richten op de bedrijfsmatige vragen rondom identiteit en toegang.

Onze experts zijn onze trainers, onze kennis delen we!

André Koot IAM trainer SonicBee

Over SonicBee

SonicBee is hét Identity and Access management (IAM) bedrijf dat innovatieve en intelligente management services en business consultancy biedt, waardoor bedrijven slimmer, sneller en veiliger worden. Wij zorgen ervoor dat alles en iedereen binnen uw omgeving op een veilige, compliant en slimme manier toegang heeft tot informatie.

We dagen de bestaande markt uit door op een nieuwe manier naar identiteiten en data te kijken. SonicBee biedt intelligente toegangsoplossingen, advies en implementaties, gericht op het vergroten van de cybersecurity van onze samenleving en het creëren van bedrijfswaarde.