Met trots presenteren wij onze Advisory Services!

Een half jaar geleden begonnen we SonicBee met onze missie: “Organisaties in staat stellen om op een slimme en veilige manier samen te werken en optimale interoperabiliteit te creëren”. Dit willen we bereiken met zowel onze managed diensten als onze advies diensten.

Na vele brainstormsessies, inspirerende (digitale) koffiemomenten met collega’s en klanten en de eerste nieuwe adviestrajecten hebben we ons nieuwe portfolio voor onze advies diensten ontwikkeld.

Daarom vieren we vandaag dat onze Advisory Services succesvol zijn uitgevoerd bij klanten en nu allemaal op onze website staan. Projecten waar onze experts jarenlange ervaring in hebben, maar geoptimaliseerd naar hoogwaardige klantgerichte projecten met een solide aanpak. Wij zien dit als een belangrijke volgende stap om het beste Strategic IAM Business Advisory-team van Europa te worden. En dat willen we graag met u delen!

Laat het ons weten als u vragen, ideeën of suggesties heeft.

#celebrate #startup #advisory #iam #cybersecurity #services

Over SonicBee

SonicBee is hét Identity and Access management (IAM) bedrijf dat innovatieve en intelligente management services en business consultancy biedt, waardoor bedrijven slimmer, sneller en veiliger worden. Wij zorgen ervoor dat alles en iedereen binnen uw omgeving op een veilige, compliant en slimme manier toegang heeft tot informatie.

We dagen de bestaande markt uit door op een nieuwe manier naar identiteiten en data te kijken. SonicBee biedt intelligente toegangsoplossingen, advies en implementaties, gericht op het vergroten van de cybersecurity van onze samenleving en het creëren van bedrijfswaarde.