Nieuw hoofdkantoor voor SonicBee

SonicBee heeft vanaf vandaag een hoofdkantoor aan Kraanspoor 50 in Amsterdam. Ons kantoor biedt een panoramisch uitzicht over het IJ en de Amsterdam Marina (jachthaven). Een dymanische buurt in opkomst, met veel gezelligheid, die goed past bij SonicBee.

Omdat onze collega’s veelal vanuit huis en bij de klant werken, zal ons kantoor vooral een plek zijn om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaringen uit te wisselen en samen toffe dingen te creëren.

Nu de COVID-maatregelen versoepeld worden, aarzel niet om ons te bezoeken.
Wij heten je binnenkort graag welkom in onze nieuwe ‘office hive’!

Over SonicBee

SonicBee is hét Identity and Access management (IAM) bedrijf dat innovatieve en intelligente management services en business consultancy biedt, waardoor bedrijven slimmer, sneller en veiliger worden. Wij zorgen ervoor dat alles en iedereen binnen uw omgeving op een veilige, compliant en slimme manier toegang heeft tot informatie.

We dagen de bestaande markt uit door op een nieuwe manier naar identiteiten en data te kijken. SonicBee biedt intelligente toegangsoplossingen, advies en implementaties, gericht op het vergroten van de cybersecurity van onze samenleving en het creëren van bedrijfswaarde.