Data en access zijn de toekomstige kansen voor elke organisatie

Organisaties werken steeds meer data-gedreven. Het is daarom belangrijk om te bepalen welke data gecombineerd kunnen worden om waardevolle informatie te bieden aan medewerkers, klanten, leveranciers en andere stakeholders. De volgende vraag is welke identiteit (of het nu een persoon, apparaat of machine is) toegang mag krijgen tot wat voor soort informatie in welke context?

Onze visie

“Onze toekomst zal volledig data-gedreven zijn. In die wereld gaan algoritmen die gebruik maken van meerdere databronnen, gedrag in de breedste zin van het woord kunnen voorspellen. Door gegevens en de gebruikers ervan met elkaar te verbinden, kunnen we de wereld om ons heen organiseren en automatiseren op basis van onze persoonlijke voorkeuren.”

Hoe BI en IAM met elkaar verweven zijn voor data-gedreven wendbaarheid

BI en IAM zijn met elkaar verweven. SonicBee investeert in het samenbrengen van deze domeinen. Het goed organiseren van digitale identiteiten is een must voor alle bedrijven met datagedreven ambities.

Lees meer

Onze missie

“Het is onze missie om organisaties te helpen data te gebruiken om betere beslissingen te nemen, de klantervaring te verbeteren en kosten te verlagen door op een veilige en compliant manier toegang tot data te bieden.”

Wilt u ook samenwerken?

Neem gerust contact met ons op

Maak een afspraak
Hoe we werken

Onze oplossingen

Managed Service

Advies & implementatie

Training & workshops

office