Over ons

SonicBee biedt advies en managed services, gericht op slimme en veilige data toegang om bedrijfswaarde te creëren en digitale samenwerking mogelijk te maken.

Wij zijn SonicBee

SonicBee is hét Identity and Access Management (IAM) bedrijf dat innovatieve en intelligente advisory- en managed services biedt om bedrijven sneller, slimmer en veiliger te maken. Wij zorgen ervoor dat alles en iedereen binnen uw omgeving op een veilige, compliant en slimme manier toegang heeft tot informatie. Om dit te bereiken hebben we onze eigen unieke schaalbare managed services-portfolio opgebouwd en bieden we advies diensten om bedrijfswaarde te creëren. Dit doen we met een team van zeer ervaren IAM-gespecialiseerde business experts. Daarnaast hebben we het onderscheidende vermogen om oplossingen te ontwerpen vanuit business  perspectief.

Onze waarden

SonicBee is klantgericht en Agile. We hechten veel waarde aan duidelijkheid, transparantie en eerlijkheid tegenover medewerkers, klanten, zakenpartners, investeerders en andere stakeholders. SonicBee wil een werkplek bieden waar het geweldig is om te werken.

Wij staan voor openheid, samenwerking en de drive om Identity and Access Management (IAM) naar een hoger niveau te tillen, verbindt ons. Daarnaast hebben we veel plezier, helpen en stimuleren we elkaar en waarderen we onze verschillen. Dit doen we met veel domeinkennis over banken & verzekeringen, FMCG, overheid, onderwijs, zorg, nutsbedrijven en industrie.

Onze belofte

SonicBee is uw partner voor het realiseren van uw organisatiedoelstellingen, door te voorzien in de toepasselijke autorisatie- en toegangsrechten om data te delen en samen te werken in een ecosysteem.

Hoe gebruiksvriendelijk en veilig is digitale toegang bij uw bedrijf geregeld?

Wij denken graag met u mee.

De SonicBee diensten

Advisory Services

Managed Services

Training & workshops

office