Partnernetwerk uitgebreid met IDPro!

We zijn erg blij om aan te kondigen dat Sonic Bee lid is geworden van IDPro.

IDPro bestaat om het ethische- en kwaliteitsniveau van het vakgebied en de toepassing van digitale identiteiten wereldwijd te verhogen. Het is een belangrijk wereldwijd platform waar kennis gedeeld wordt specifiek gericht op Identity and Access Management (IAM).

Als partner van IDPro zal SonicBee een rol spelen bij het delen en verwerven van kennis, bijvoorbeeld door een actieve rol te spelen in peergroups en het publiceren van artikelen.

We kijken er naar uit om samen met IDPro het vakgebied ‘identity & access management’ naar een hoger niveau te tillen.

#knowledgesharing #identitymanagement #accesscontrol #IAM

Over SonicBee

SonicBee is hét Identity and Access management (IAM) bedrijf dat innovatieve en intelligente management services en business consultancy biedt, waardoor bedrijven slimmer, sneller en veiliger worden. Wij zorgen ervoor dat alles en iedereen binnen uw omgeving op een veilige, compliant en slimme manier toegang heeft tot informatie.

We dagen de bestaande markt uit door op een nieuwe manier naar identiteiten en data te kijken. SonicBee biedt intelligente toegangsoplossingen, advies en implementaties, gericht op het vergroten van de cybersecurity van onze samenleving en het creëren van bedrijfswaarde.