Training & workshops

Wij zijn ervan overtuigd dat IAM-projecten alleen succesvol kunnen zijn door mensen bedrijf breed actief te betrekken.

Verkrijg kennis en betrek stakeholders

Een succesvol IAM programma valt of staat wat ons betreft met het betrekken van verschillende stakeholders binnen een organisatie. Door het volgen van een training kunnen mensen met een verschillende rol, achtergrond en interesse gebied basis of diepgaande IAM kennis op doen. Daarbij biedt het de kans uw bestaande IAM kennis op te frissen en uit te diepen.

SonicBee biedt diverse trainingen waarin u leert hoe u Identity Management & Access Control succesvol kunt implementeren in uw organisatie.

André Koot
Co-founder & CCSO

andre.koot@sonicbee.nl

Over de docent

André Koot is principal IAM consultant en mede-oprichter van SonicBee. Hij heeft 25 jaar ervaring in het Cyber Security domein, waarvan hij de laatste 20 jaar specifiek gericht is op Identity en Access Management. Hij is een absolute topexpert op dit gebied, internationaal erkend. André levert een actieve bijdrage aan het IAM domein, onder meer in zijn rollen als: Bestuurslid Cloud security alliantie NL chapter, Lid IDPro commissie en lid adviesraad IDnext. Hij is ervan overtuigd dat IAM-projecten alleen succesvol kunnen zijn door mensen bedrijf breed actief te betrekken. Daarom heeft hij een trainingsprogramma ontwikkeld dat toegankelijk is voor medewerkers van verschillende afdelingen met verschillende kennisniveaus. Deze training is al door tientallen mensen gevolgd ter voorbereiding op een IAM-programma of gewoon uit persoonlijke interesse.

Trainingopties

Tijdens de trainingen worden de verschillende aspecten van een IAM traject belicht, waardoor de kans op een succesvolle implementatie aanzienlijk toeneemt. Bovendien krijgt u handvatten aangereikt om zelf een belangrijke bijdrage te leveren aan een IAM project. En leert u hoe u de resultaten van leveranciers kunt toetsen.

Daarnaast bieden we technische verdiepingstrainingen gericht op specifieke deeldomeinen binnen IAM. Er wordt in gegaan op thema’s als managed security services, PAM, CIAM, IoT-IAM, opensource en cloud. Om ervoor te zorgen dat ook individueel geïntereseerde een trainingsprogramma kunnen volgen werken we samen met kwalitatief hoogwaardige partners.

Vier-daagse Identity Management & Access Control training

  • 4-daagse klassikale training (naar keuze fysiek of live online)
  • 9-delige schriftelijke/online opleiding

Drie-daagse Identity Management & Access Control training

  • 3-daagse klassikale training (naar keuze fysiek of live online)
  • Beheerdertraining IAM omgeving (maatwerk)

SonicBee in-company maatwerktraining

  • In-company training
Maak een afspraak

Meer weten over de trainingsmogelijkheden voor uw organisatie?

Wij denken graag met u mee.

Maak een afspraak
Hoe we werken

Onze oplossingen

Managed Services

Advisory Services

Training & workshops

office