Voor ons team zoeken wij:

Sales Consultant

Wij zijn ambitieus en willen onze klanten helpen om met Identity and Access management (IAM) bij te dragen aan het bereiken van hun bedrijfsdoelstellingen. IAM is namelijk niet een security of IT probleem, maar een business vraagstuk.

Op basis van consultative/strategic sales ontrafelen we de huidige situatie, problemen en toegevoegde waarde bij klanten en helpen ze draagvlak te creëren om de mogelijkheden van IAM organisatie breed te benutten.

Als sales consultant ben je de coördinator en verbinder die op het juiste moment de juiste mensen samen brengt en de leiding heeft over dit sales proces. Jij helpt zo de juiste combinatie van Advisory dienstverlening en SAAS bij nieuwe klanten te verkopen.

Klantgerichtheid en creativiteit zijn belangrijk. IAM is een niche markt die veel verschillende afdelingen en thema’s raakt. SonicBee onderscheid zich ook nog door specifiek te richten op IAM vanuit business perspectief. Bovendien zijn we een innovatief snelgroeiend bedrijf waardoor de omgeving dynamisch is. Analytische vaardigheden, veel informatie op hoofdlijnen kunnen verwerken en kunnen plaatsen en flexibiliteit zijn daarom belangrijk in deze veelzijdige omgeving.

Uiteraard voorzien wij in diverse hoogwaardige trainingen, zoals salesRESPECT, IAM advanced training, leiderschapstrainingen en toegang tot de SonicBee Academy. Bovendien geloven wij in complementaire teams voor meer succes, inventiviteit en werkplezier. Daarom is er niet één profiel dat aansluit op deze rol.

Als jij energie krijgt in het openen van deuren, helpen meebouwen aan ons snelgroeiende bedrijf en nieuwe klanten blij maken, wordt dit heel leuk! Wij vinden plezier bij SonicBee namelijk erg belangrijk.

De SonicBee diensten

Advisory Services

Managed Services

Training & workshops

office